Aktualitet

Rama “kritikon” ministrin gjerman të Shëndetësisë para Roth: Shqipëria vendi më i përshtatshëm për pushime

Kryeministri Rama në konferencën me ministrin gjerman për Evropën Roth ceku edhe përplasjen me ministrin gjerman të Shëndetësisë për çështjen e COVID.

“Falënderim publik për të gjithë mbështetjen jo vetëm për këtë temë por në tërësi që kemi pasur nga Republika Federale e Gjermanisë. Unë e diskutova edhe me ministrin çështjen e deklaratave të ministrit të shëndetësisë për çështjen e COVID në Shqipëri dhe Ballkan. Shqipëria është vendi më i përshtatshëm sot në Evropë për të ardhur me pushime. Dhe meqë ra fjala sot nuk ka më maska në Shqipëri”, tha Rama.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker