Aktualitet

Rama mbledh Kongresin të shtunën në “Air Albania”

Partia Socialiste ka vendosur të mbledhë Kongresin të shtunën, më 12 qershor. Mësohet se Kongresi do të mbahet në orën 17:30.Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur 

stadiumin “Air Albania” për të mbajtur këtë organizim në 30-vjetorin e PS-së.

Më herët socialistët i kanë zhvilluar takimet në ambiente si Amfiteatri i Liqenit apo sheshi “Skënderbej”, por duket se këtë herë zgjedhja është “Air Albania”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker