Aktualitet

Rama: Nga 1 korriku, taksë zero për pagat deri në 400 mijë lekë

Duke nisur nga 1 korriku i vitit që vjen, zero taksë për pagat deri në 400 mijë lekë. Këtë vendim e ka bërë të ditur sot kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në ‘Facebook’.Rama e paralajmëroi këtë vendim më 1

5 mars të këtij viti, gjatë fushatës zgjedhore ku prezantoi programin e Partisë Socialiste, “Pagat, taksat dhe biznesi”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker