Aktualitet

Rama përkujton ditën e Çlirimit me fjalët e Qemal Stafës: Një jetë e re po lulëzon gërmadhash

29 nëntori shënon edhe 76-vjetorin e çlirimit të Shqipërisë dhe kryeministri Edi Rama ka zgjehdur ta përkujtojë këtë ditë përmes fjalëve të Qemal Stafës.

“E vjetra po shembet, kohët po ndryshojnë, një jetë e re po lulëzon gërmadhash”, janë vargjet e bashkëthemeluesit të grupit Komunist të Shkodrës, pjesëtar në takimin e themelimit të partisë, anëtar i Komitetit Qendror dhe sekretar politik i të rinjve.Dita e vrasjes së tij është përdorur si simbolikë për të përkujtuar Ditën e Dëshmorëve.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker