Aktualitet

Rama preket kur përmend familjen: I kërkoj falje, sidomos Zahos!

Në konferencën e fundit për shtyp këtë fundviti, kryeministri Edi Rama u pyet nëse ka një person që do t’i kërkojë falje.

Kreu i qeverisë tha se falje i kërkon familjes dhe sidmos djalit të vogël, Zahos, për mungesën e tij në shtëpi për shkak të detyrës.

“Falje duhet t’i kërkoj familjes sime, për sa shumë jam i detyruar t’ju mungoj dhe patjetër nëse Linda dhe dy të mëdhenjtë e përballojnë dhe e kuptojnë më mirë, kur vjen puna te më i vogli, aty falja është edhe më e madhe” tha Rama.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker