Aktualitet

Rama udhëton drejt Italisë, merr pjesë në samitin ndërkombëtar

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama do të marrë pjesë në një samit ndërkombëtar në Firence të Italisë.

Evropa në një botë në ndryshim’ është tema e edicionit të dhjetë të ‘The State of the Union’, që do të mbahet në këtë qytet për dy ditë me radhë.

Pjesëmarrës në këtë takim do të jenë mbi 150 politikanë dhe akademikë nga e gjithë bota, mes tyre edhe kreu i qeverisë shqiptare.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker