Shëndeti

Rama: Vaksina anti-Covid do të jetë falas dhe pa detyrim

Kryeministri Edi Rama në konferencën e sotme për shtyp e ‘Ekonomia në Fokus’, ku u diskutua dhe buxheti për vitin 2021, theksoi se do të bëhet një financim masiv për sigurimin e vaksinës që ajo të jetë falas për të gjithë qytetarët dhe do të jetë pa detyrim.

“Do të na duhet të financojmë masivisht për të garantuar vaksinimin falas, jo me detyrim. Çdo qytetar që do dëshirojë të vaksinohet, vaksina për ta do të jetë falas dhe nuk bëhet fjalë për shifra të vogla”,- tha Rama.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker