Aktualitet

Rama:Në shkollën e re ‘’Ramazan Subashi’’ në Marikaj të Vorës.I shoqëruar nga Gentian Picari dhe minisrat z.Arben Ahmetaj,Elisa Spiropali


Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka vijuar traditën e basketbollit në shkollat që inauguron për Rindërtimin.

Rama ka realizuar disa kosha në shkollën e re ‘’Ramazan Subashi’’ në Marikaj të Vorës.

Ai ka ftuar ministren për marrëdhënien me parlamentin, Elisa Spiropalin dhe atë të Rindërtimit, Arben Ahmetajn që të gjuajnë drejt koshit me topin e basketbollit.

Kryeministri ka qenë i pagabueshëm në të gjitha rastet, kurse Spiropali dhe Ahmetaj dolën huq me gjuajtjet e para.

Spiropali i bëri me dije Ramës se ishte volejbolliste dhe jo basketbolliste, por gjithsesi nga afër arriti të shënojë.

Ndërkaq ministri i Rindërtimit, Ahmetaj ja doli të realizojë pasi hoqi xhupin që kishte veshur.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker