Vora NewsPolitikë

Rezultatet nga QV 1556/1 Vorë…

Rezultatet që vijnë për qendrën 1556 në Vorë janë sërish me forcë të parë PS. Diferenca është e konsiderueshme me 92 vota më shumë PS.

Totali: 223

PS: 159 vota

PD: 67 vota

PSD: 10 vota

ADR: 2 vota

LSI: 8 vota

PAVLERË: 11 vota

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker