Aktualitet

Rikthehet çështja e Saimir Tahirit/ Caktohet relatori, kush është ish-kreu i Gjykatës së Krimeve të Rënda

Pas një përballjeje të gjatë, ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri e ka zhvendosur tashmë betejën e tij me drejtësinë në Gjykatën e Lartë.Ai ka kundërshtuar vendimin Apelit të Posaçëm të 26 qershorit 2020, që e ktheu dosjen në ngarkim të tij për rigjykim në Shkallën e Parë.Sipas informacioneve Sandër Simoni është caktuar sot relator i çështjes së ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker