Aktualitet

Rindertimi, Kryebashkiaku Elton Arbana, njoftim i rendesishem per banoret e shijakut.

RINDËRTIMI: Njoftim për banorët e prekur nga tërmeti

.🔉 Bashkia e Shijakut i bën thirrje të gjithë familjeve që kanë humbur shtëpitë e tyre si pasojë e tërmetit të #26Nëntorit, të cilët për arsye të caktuara specifike (shtëpitë dy katëshe, apo shtëpi të tjera që nuk mund të rindërtohen për shkak të terrenit), nëse DUAN FONDIN dhe jo t’i ndërtohet shtëpia nga firmat e ndërtimit, mund të paraqiten pranë bashkisë.🏘 Shijaku po vijon pa ndërprerje procesin e rindërtimit për banesat individuale, rikonstruksionin e pallateve dhe shumë shpejt dhe nisjen e themeleve të pallateve të reja.🟢 Çdo familje e prekur është prioriteti jonë. Askush nuk do të mbetet pa u dëmshpërblyer, apo pa ju ndërtuar shtëpia!✅ Ku ka vullnet, ka zgjidhje!

#Rindërtimi

#TiNukDoJeshKurrëVetëm

#BashkiaShijak

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker