Vora News

Saimir Alushi administratori i njësisë Prezë ndan një lajm të bukur për të rinjtë…

Në postimin e tij në facebook administratori i njësisë Prezë Saimir Alushi ndan lajmin se një fushë e re sportive po i nënshtrohet mirëmbajtjes në Ahmetaq për t’i mundësuar një hapësirë aktivitetit fizik.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker