Aktualitet

SHBA e shpalli non grata! Yuri Kim zbarkon në Tropojë, vendlindjen e Berishës

Ambasadorja e SHBA në Tiranë Yuri Kim ditën e sotme, pas vizitës në Kukës, është ndalur edhe ne Tropojë, në vendlindjen e ish-kryeministrit Sali Berisha i cili u shpall “Non Grata” nga SHBA.Ajo ka publikuar edhe një foto nga rruga që të çon te Bajram Curri.Ambasadorja ka vendosur të zhvillojë një tur në të gjithë Shqipërinë, siç e ka thënë dhe më parë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker