Aktualitet

Shijak: Vetë kryetari i bashkisë në krye të aksionit për dezinfektimin dhe pastrimin e qytetit.

Kryetari i bashkisë së Shijakut, Elton Arbana ka qenë vetë i pranishëm në aksionin që është marrë në qytetin e Shijakut për pastrimin dhe dezinfektimin e koshave.

Ai është shprehur se falë qeverisë shqiptare dhe Kryeministrit Rama mbetjet e qytetit të Shijakut do të depozitohen në landfillin e Sharrës.

Ai ka theksuar se përpjekja për të pasur një qytet të pastër është maksimale. “Menaxhimi i situatës me mbetjet urbane ka qenë një sfidë që falë këmbënguljes tashmë po gjen zgjidhje.”- është shprehur Arbana në një postim në rrjetet sociale.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker