Aktualitet

Shkarkohet drejtori i Agjencisë të Kadastrës në Durrës, Rezart Elmazi, pritet zëvëndësimi

Drejtori i Agjencisë së Kadastrës në Durrës, Rezart Elmazi, është shkarkuar ditën e sotme nga detyra.

Në krye të detyrës është komanduar përkohësisht Viola Hima, e deleguar nga Agjencia e Kadastrës në Durrës. Hima, ka qenë zëvendësdrejtore dhe drejtore e komanduar më herët edhe në kadastrën e Vlorës, disa muaj më parë. Ndërkohë, ditën e sotme pritet që të mësohet emri i ri që do të drejtojë këtë Agjenci me kompetenca të plota.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker