Shëndeti

Shkon mbi 80 milionë numri i të infektuarve me koronavirus në të gjithë botën, ja sa është numri i viktimave

Ka shkuar mbi 80 milionë, numrii i personave të infektuar me koronavirus në të gjithë botën.

Saktësisht, janë infektuar me Covid-19 në mbarë globin, deri tani 80 575 112 njerëz.

Ndërsa, numri i të vdekurve për shkak të virusit në të gjithë botën, deri tani ka shkuar në 1 762 935 individë.

Ndërkaq, të shëruar nga koronavirusi deri tani në të gjithë botën janë 56 764 297njerëz.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker