AktualitetShëndeti

Shqipëria mbyll kufijtë me Britaninë e Madhe

Komiteti Teknik ka vendosur të pezullojë fluturimet me Britaninë e Madhe, pas përhapjes së llojit të ri të COVID.

“Nisur nga rekomandime e vendorua për të kufizuar rriskun e përhapjes pezullimin e fluturimeve me Britaninë e Madhe. Nga 21 dhjetor deri në 6 janar.

Vendoset masa e karaninës së e detyrueshme për qytetarët që vijnë nga Britania e Madhe 14 ditë”, tha ministrja

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker