Aktualitet

Shqiptarja bën burrin për spital, policia e merr në mbrojtje

Dhuna në familje këtë herë ka prekur gjininë mashkullore. Ngajrje ka ndodhur në Prishtinë, ku burrë është dhunuar nga gruaja e tij.

Nga goditjet e marra, burrit i është dashur edhe ndihma mjekësore në spital ndërkohë që bashkëshortja e tij është shoqëruar në polici pas denoncimit.

Ndaj viktimës se dhunës është lëshuar lëshuar urdhër mbrojtje, teksa nuk dihet nëse ky është rasti i parë i dhunës ndaj tij.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker