Aktualitet

Shtangistët shqiptarë me 9 medalje ari dhe 2 argjendi në “Open Bosnia Cup”

Në turneun ndërkombëtar të Bosnjë-Hercegovinës (“Open Bosnia Cup”), morën pjesë edhe një ekip përfaqësues i Federatës Shqiptare të Peshëngritjes, i cili arriti rezultate të shkëlqyera.

Shtangistët shqiptarë arritën të fitonin 9 medalje të arta dhe 2 argjendi.

Gjithashtu, në përfundim të eventit, sportistët tanë u nderuar edhe me trofeun “Open Bosnia Cup”, si ekipi më i mirë dhe i suksesshëm në këtë aktivitet ndërkombëtar.Kjo arritje, në turneun ndërkombëtar të Bosnjë-Hercegovinës, tregon dhe një herë rrugën e mbarë të ecurisë së peshëngritjes shqiptare. Në “Open Bosnia Cup” spikatën sportistët Ertjan Kofsha, Franko Ferra, Sajmir Lagja, ndërsa për femra Desjana Koni.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker