Teknologji

Si do të duket iPhone 13 nga Apple (FOTO)

Adhuruesit e Apple mund të marrin një vështrim mbi modelin e ri të iPhone. Disa fotografi që besohet se i përkasin iPhone 13 kanë qarkulluar në rrjetin social Weibo të Mërkurën. Megjithëse nuk ka dhënë asnjë detaj, thuhet se Apple do të bëjë disa përmirësime të dukshme të kamerës së iPhone 13.

Modelet e reja pro ka të ngjarë të kenë lente të azhurnuar të kamerës Ultra ëide me gjashtë elemente dhe fokus automatik. Kjo do të shënojë një ndryshim nga seria aktuale iPhone 12 Pro, ku kamera ultra e gjerë ka fokus fiks dhe nuk mund të përqendrohet në një objekt specifik.


News1.al

FillimiSociale

Si do të duket iPhone 13 nga Apple (FOTO)

Nga News1 –   July 3, 2021  7  0

Adhuruesit e Apple mund të marrin një vështrim mbi modelin e ri të iPhone. Disa fotografi që besohet se i përkasin iPhone 13 kanë qarkulluar në rrjetin social Weibo të Mërkurën. Megjithëse nuk ka dhënë asnjë detaj, thuhet se Apple do të bëjë disa përmirësime të dukshme të kamerës së iPhone 13.

Modelet e reja pro ka të ngjarë të kenë lente të azhurnuar të kamerës Ultra ëide me gjashtë elemente dhe fokus automatik. Kjo do të shënojë një ndryshim nga seria aktuale iPhone 12 Pro, ku kamera ultra e gjerë ka fokus fiks dhe nuk mund të përqendrohet në një objekt specifik.

Një përplasje më e gjerë e kamerës do të lejojë hapjen më të gjerë të aperturës dhe zhvendosjes së sensorit që pritet të jetë pjesë e lëshimit të ri

iPhone 13 do të ketë një dizajn të ngjashëm me iPhone 12. Gjenerata tjetër e iPhone-ve ka të ngjarë të ketë një ekran 120Hz për herë të parë, megjithatë, tipari mund të rezervohet për iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max. Priten katër modele: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker