Show Biz

Si e bëri për vete Shkëlzen Jetishi “Miss Gjakovën”?

Shkëlzen Jetishi, për të gjjthë i njohur si Xeni, është një nga këngëtarët e mirënjohur të muzikës popullore në vend, shkruan “Kosovarja”.

Xeni, si të gjithë këngëtarët e tjerë, aktualisht është në pauzë të gjatë për shkak të pandemisë.

Ai, po i përkushtohet jetës familjare dhe duket se kurrë më parë nuk ka qenë më i lumtur pranë njerëzve të shtëpisë.

Xeni, është bashkëshort i lumtur dhe e shoqja i rri përherë pranë.

A e dinit që gruaja e Xenit ishte “Miss Gjakova”, madje u bë e Xenit që në adoloshencë, shkruan “Kosovarja”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker