Shëndeti

Silva Bino: Vaksina ka 95% siguri, mbrojtja krijohet dy javë pas dozës së parë

Drejtoresha e ISHP-së Silva Bino, në deklaratë për mediat nga Komiteti i Ekspertëve anti-Covid, u shpreh se vaksina ndaj koronavirusit ka 95 përqind siguri dhe se efektet e mbrojtjes nisin dy javë pas dozës së parë.

Mira Rakacolli: Vaksinat do të përdoren sipas një strategjie të përcaktuar. Fillimisht, ata do të jenë për stafin në vijën e parë. Shqipëria është shumë e siguruar për të patur vaksinat, si e gjithë bota.

Silva Bino: vaksina ka 95 përqind siguri, për dozën e dytë masat duhet të zbatohen, derisa gjithçka të jetë nën kontroll. Dy javë pas dozës së parë, krijohet mbrojtja.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker