Vora News

Skandal/ Ndodh edhe këtë vit, publikohet teza e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Edhe këtë vit teza e provimit të Maturës Shtetërore ka dalë jashtë institucioneve ku po zhvillohet provimi. Teksa  33 mijë maturantë në të gjithë Shqipërinë janë duke iu nënshtruar provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, duket se ata kanë bërë të mundur futjen e telefonave celularë në klasa, pavarësisht rregullave të rrepta, të ndjekura nga Ministria e Arsimit.

Edhe pse MAS ka ndërmarrë një plan masash për mbarëvajtjen e procesit, duke angazhuar rreth 7000 mësues në monitorimin e maturantëve, BalkanWeb ka arritur të sigurojë disa foto të testit të Gjuhës dhe Letërsisë rreth orës 10:30.

Fotot janë siguruar nga redaksia vetëm pak minuta pasi maturantët kanë hyrë në klasa, ku aktualisht po zhvillohet provimi.			
		

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker