Aktualitet

Sondazhi i fundit i Piepolit: 57% e shqiptarëve, notë pozitive mandatit të dytë të Ramës

Si e gjykoni këtë mandat të dytë të Qeverisë Rama?

Ka qenë kjo pyetja e parë që Instituti Piepoli i ka drejtuar shqiptarëve në këtë sondazh të fundit pak ditë para 25 prillit.

57% e të pyeturve i kanë dhënë notë pozitive, respektivisht 19% shkëlqyeshëm, 27% mirë dhe 11% mjaftueshëm.

Ndërkohë që 43% e shqiptarëve e kanë cilësuar të keq këtë mandat të dytë, me 10% dobët dhe 33% keq.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Shiko gjithashtu
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker