Aktualitet

“Sparkasse” informoi përdoruesit se nuk tregon bilancin e saktë të faturave


ÇFAR PO NDODH ME PARATE NE LLOGARITE BANKARE TE “OHRIDSKA BANKA”?

“Sparkasse Bank”, së cilës iu bashkua “Ohridska Banka”, sot informoi përdoruesit me shkrim se, siç thuhet në letër, “ata nuk duhet të marrin parasysh shumat që do të tregohen në deklarata, sepse ato nuk tregojnë gjendja reale e llogarive të tyre “.

Për nevojat e Ohrid1.com dhe portaleve të OneMedia.mk, ne iu drejtuam shërbimeve të bankës me një kërkesë për të specifikuar se çfarë do të thotë kjo dhe pse (për cilat arsye) klientët e bankës nuk duhet të marrin parasysh kushtet e burimet, si dhe në cilin drejtim janë të pasakta.

Ndërsa letra drejtuar klientëve thotë se mesazhi duhet të trajtohet si një sekret biznesi, ne nuk do ta bëjmë atë publik, por ne i dërguam pyetjet e mëposhtme Sparkasse Bank:

1 Pse banka juaj nuk është në gjendje të tregojë situatën reale në deklaratat e klientëve?
2 Si, në çfarë mënyre dhe kur klientët e bankës do të jenë në gjendje të dinë bilancin real të llogarive të tyre?
3 Nëse situata nuk është reale tani, si mund të jenë të sigurt klientët se do të jetë realiste në të ardhmen? Si do t’u provoni atyre se gjendja aktuale joreale e deklaratave do të paraqitet realisht në të ardhmen?
4 A do të thotë situata që nuk është reale në llogari se klientëve u tregohet një shumë më e vogël se ajo që ata kanë aktualisht apo shfaqet një shumë më e madhe se ajo që ata kanë aktualisht në llogari?
Në momentin kur përgjigja arrin, ne do ta publikojmë në tërësi dhe të plotë.
Ish “Ohridska Banka”, e cila tani është pjesë e “Sparkasse” për dekada u konsiderua një bankë besimi ku llogaritë nuk kishin asnjë qindarkë të vetme dhe në ditët më të errëta të bankave maqedonase kur kursimet përmes bankave të ndryshme të brokerimit dhe bankave të kursimit po dështonin .

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker