Vora News

Takimi elektoral i PS, në Prezë…

Ditën e sotme u organizua takimi me banorë nga Preza dhe fshatra për të ecur me hapa të sigurt drejt rrugës së 25 prill. Gjatë takimit u diskutua mbi pikat kyce dhe më me interes nga ana e banorëve.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker