Vora News

Takimi i ministres Spiropali me strukturat e Ps Vorë, për zgjedhjet e 25 prillit.

Mbrëmjen e djeshme ministria e shtetit Elisa Spiropali, organizoi një takim me anëtarë të shtabit të Ps në Vorë për një diskutim mbi zgjedhjet e 25 prillit. Bashkia është e angazhuar në detyrat e saj gjë të cilën e kemi pasqyruar edhe në postime më para. Në ditët në vijim do të jemi me informacione më të detajuara edhe përsa i përket procesit të rindërtimit.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker