Vora News

Takimi me banorët e Muçaj…

Fushata elektorale vazhdon dita-ditës dhe ditën e sotme kryetari i bashkisë Gentian Picari publikoi disa foto nga takimi me banorët e Muçaj. Ai shtoi gjithashtu se gjatë takimit u diskutua për projektet dhe investimet që pritet të bëhen në këtë zonë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker