Aktualitet

Të ndihmuam edhe na i ktheve me armë”, Stresi nuk përmban zemërimin, e shan publikisht dhe i ngre gishtin e mesit Vuçiçit

Stresi është një ndër personat të cilët sa herë përballet me padrejtësi ngre fort zërin dhe kudërshton atë që sipas tij nuk është e drejtë.

Shpesh herë ai ka reaguar dhe në lidhje me çështjet patriotike dhe së fundmi ka sulmuar publikisht presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç.

Ai ka publikuar disa pamje të një dokumentari që ishte duke ndjekur në televizion dhe në një moment shan serbët, madje-madje, tregon edhe gishtin e mesit.

“Lufta e 1 botërorë. Aleksander Vuçiçi, ne të ndihmuam një herë, ti na ktheve me armë…”, ka shkruar Stresi.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker