Aktualitet

Tym e flakë, përplasje në tubim, protestuesit u vendosin zjarrin koshave të plehrave në Bllok

Ka degjeneruar në dhunë protesta e sotme. Protestuesit në momentin që janë larguar nga Kryeministria, në hyrje të zonës së Bllokut u kanë vendosur zjarrin koshave të plehrave, ndërsa policia ka ndërhyrë me shpejtësi për të shpërndarë turmën me gaz lotsjellës.

lotsjellës.

lotsjellës.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker