Shëndeti

Ulen rastet e reja/ Regjistrohen 17 viktima orët e fundit!

Në 24 orët e fundit në vend janë kryer 1963 testime, prej të cilëve rezultuan pozitiv 695 persona. 17 pacientë me kovid, kanë ndërruar jetë. Ndërsa 563 persona, janë shëruar.

shëruar.

Ulen rastet e reja/ Regjistrohen 17 viktima orët e fundit!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker