Aktualitet

Vaksinim i detyrueshëm për studentët nga shtatori

Vaksinimi i detyrueshëm për të gjithë studentët e Harvard. Kështu njoftoi universiteti në faqen e tij në internet, ku kërkon nga studentët që në vjeshtë të rikthehen në shkollë të vaksinuar.

Ky rregull vlen edhe për studentët e rinj. Ata duhet të jenë imunizuar nga COVID-19 me një nga vaksinat e miratuara nga FDA ose OBSH (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca”.

Përjashtime do të bëhen vetëm në rastet kur student paraqet një arsye mjekësore ose fetare. Universiteti thekson që pas vaksinimit të tyre, studentët duhet të paraqesin certifikatat përkatëse në internet.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker