AktualitetRajoni - BotaShëndeti

Varianti indian arrin në Europë/ Polonia rifillon karantinën pas rasteve të reja

Varianti i koronavirusit i cili ka gjunjëzuar Indinë ka filluar të përhapet dhe në Poloni, madje në kryeqytetin e vendit, Varshavë. Për këtë arsye ministri i shëndetësisë i Polonisë tha të Martën që vendi do të rifillonte një karantinë mesatare për dhe që masat anti-COVID do të ashpërsoheshin. Për

më tepër ministri njoftoi se të gjithë udhëtarët nga India, Brazili ose Afrika e Jugut do të jenë të detyruar të izolohen nëpër hotelet e vendit për të paktën 14 ditë pasi të arrijnë në Poloni. Numri i njerëzve të infektuar me variantin indian në poloni ka arritur 16, duke përfshirë një diplomat polak i cili vdiq për shkak të virusit. 

Në vend që të rrezikojë përhapjen e variantit shteti polak ka vendosur që të rifillojë karantinën dhe që të tregohet i kujdesshëm gjatë procesit të vaksinimit.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker