Politikë

Vasili akuzon Prokurorinë: Është e kapur nga qeveria, hesht për vdekjet nga Covid që u rritën me 90% pas denoncimit të opozitës

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, ka publikuar shifrat e fundit zyrtare përsa i përket situatës së koronavirusit në vendin tonë, dhe thotë se për një periudhë të njejtë ditësh shifrat e pacientëve të që vdesin nga Covid-19 është rritur me 90%.

Sipas Vasilit Prokuroria hesh pasi është e kapur nga qeveria.Ai thotë se nga data 2 nëntor deri në 19 nëntor kishte 139 vdekje nga Covid-19, ndërsa po për 18 ditë, nga 20 nëntori deri në 7 dhjetor ka pasur 265 vdekje.

vdekje.

Screenshot_8.jpg

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker