Vora News

Vazhdon nisma për të pastruar qytetin, Bashkia Vorë!

Prej disa javësh tashmë bashkia Vorë përpos detyrave të tjera të saj ka ndërmarrë si nismë pastrimin e mjedisit të zonave të Vorës. Më poshtë është paraqitur një album i shkurtër rreth pastrimeve të ditës së sotme.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker