Vora News

Vijon nisma për pastrimin e mjedisit nga bashkia Vorë…

Bashkia Vorë prej disa ditësh gjendet ne terren për pastrimin e mjedisit, gjë të cilën e vëmë re lehtësisht. Fotot e paraqitura mëposhtë tregojnë një pjesë fare të vogël të veprimtarisë së punonjësve të bashkisë në terren. Në ditët në vijim do të kemi lajme të detajuara edhe përsa i përket rindërtimit.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker