Vora News

Vijon prishja e pallateve në Marikaj, për t’i hapur rrugë kantinierit te ndertimit të pallateve të reja.

Ditën e sotme vijon prishja e pallateve të dëmtuara në Marikaj. Nga momenti në moment pritet të hapet kantinieri i ndërtimit për të vijuar më tej proçesi i rindërtimit. Bashkia Vorë po punon!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker