Aktualitet

Vjen në jetë SIAR, djali i dytë i kryebashkiakut Arbana.

Vjen në jetë SIAR, djali i dytë i kryebashkiakut Arbana.

Kryetari i bashkisë së Shijakut jep lajmin e mirë për ardhjen në jetë të djalit të tij të dytë, SIAR.
Arbana ndan lajmin e mirë përmes një postimi në rrjetet sociale.

Postimi i plotë

Bekim nga Zoti

Allahu sa më bekoi me djalin e dytë ,SIAR!

Emocione pafund për ardhjen tënde në jetë, dashuria jonë më e re pas Elmës, Ajrës, Priamit dhe Amblës një tjetër rreze drite ndriçon familjen tonë!
Shëndet dhe jetë të gjatë paç biri im! Faleminderit Zot!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker