Aktualitet

Vlorë/ Jo vetëm në det, qytetarët rendin pas çezmave në rrugë për t’i shpëtuar vapës

Freskia e ujit të detit mesa duket nuk i freskon mjaftueshëm njerëzit në këto ditë me temperatura të larta në qytetin e Vlorës.

Shumë njerëz dhe pse kanë detin pranë u drejtohen çesmave publike me ujë të rrjedhshëm për tu freskuar në këto ditë të nxehta të fund Korrikut.

Jo vetëm mbushin ujë por freskohen e ka dhe nga ata që sado pak lexojnë gazetat nën freskinë e ujit të ftohtë dhe hijes së pemës.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker