Vora NewsAktualitetPolitikë

Vora vendi i surprizave, fshati Muçaj i cili prej 16 vitesh ishte bastion i PD, kësaj here ka dominancë me kaq vota PS…

Fshati Muçaj i cili prej 16 vitesh ka qenë bastion i PD kësaj here ka surprizuar duke marrë 139 vota më tepër partia socialiste. Në Muçaj kishte 2 qendra votimi dhe rezultati është si më poshtë:

Qendra 1( 15′ 51)

PS-> 243 vota

PD-> 172 vota

LSI-> 15 vota

PSD-> 12 vota

LTI-> 1 votë

Qendra 2

PS-> 200 vota

PD-> 132 vota

LSI-> 14 vota

PSD-> 12 vota

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker