Kuriozitet

Zbulohen dhuratat, çfarë i dhuruan njëri-tjetrit Biden dhe Putin

Presidenti Joe Biden i dhuroi Presidentit Rus Vladimir Putin një palë syze dielli aviator, sipas një zyrtari të Shtëpisë së Bardhë.

“Presidenti Biden i dhuroi Presidentit Putin një palë syze me porosi të bëra nga Randolph USA. Në 1978, Randolph bashkoi forcat me ushtrinë amerikane për të prodhuar HGU-4 / P Aviator të projektuar për pilotët e luftëtarëve,” zbuloi zyrtari.

Biden gjithashtu i dha Putinit një skulpturë kristali të një bizoni amerikan nga Steuben Glass të Nju Jorkut.

“Një interpretim madhështor i një prej gjitarëve më madhështorë të kombit tonë dhe përfaqësues i forcës, unitetit, qëndrueshmërisë. Në 2016, ai u emërua zyrtarisht gjitari kombëtar i Shteteve të Bashkuara kur Administrata Obama-Biden nënshkroi në ligj Aktin Kombëtar të Bison Legacy”, tha zyrtari.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker