KuriozitetSport

Zbulohet gjendja e legjendës, Michael Schumacher

Që nga aksidenti i afro 8 viteve më parë, familja e legjendës Michael Schumacher ka qënë e rezervuar përballë mediave.

Pierrot Ferrari, djali i legjendarit Enzo Ferrari ka zbuluar detaje për gjendjen e gjermanit.

“Më pëlqen t’i kujtoj ditët kur Michael ishte në pistë. Ishte njeri i thjeshtë, i ndershëm dhe i drejtë. Kemi biseduar shumë me të”, tha ai.

“Michael nuk ka vdekur, ai është ende me ne, por nuk mund të komunikojë”, shtoi Ferrari.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker