Aktualitet

Zhvillohet sot provimi i matematikës, rreth 34 mijë maturantë testojnë njohuritë

Sot do të zhvillohet provimi i tretë i Maturës Shtetërore 2021, që është ai i matematikës.

Janë rreth 34 mijë maturantë që do t’i nënshtrohen testit për provimin e matematikës.  Si edhe vitet e tjera provimi do të nisë në orën orën 10:00 dhe do të zgjasë 2 orë e 30 minuta.

Maturantët do t’i nënshtrohen provimit duke repektuar masat anti-Covid.  Ndërsa maturantët që janë të prekur nga Covid-19, do të kenë mundësi që provimin ta japin në vjeshtë.

Më datë 15 qershor do të zhvillohet edhe provimi i fundit për maturatët që do të jetë ai i Lëndës me Zgjedhje.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker