Art

Ekspozitë në Shijak/Elton Arbana mbështet fëmijët e talentuar në pikturë.

Qendra Kulturore e Fëmijëve Shijak sot organizoi ekspozitën “Artisti i ri” me krijimet artistike të nxënësve të shkollave 9-vjeçare të Shijakut dhe Njësive Administrative.

Kryebashkiaku Arbana shprehet: “Urime fëmijëve që morën pjesë në këtë ekspozitë duke shprehur talentin që kanë për pikturën dhe mesazhet e bukura që tejçuan përmes saj.
Bashkia e Shijakut do të jetë gjithmonë mbështetëse e aktiviteteve kulturore për fëmijë.”

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button