Ekonomia

Sqarimi i Administratës Tatimore për këstet e Tatim Fitimit 2024

Sqarimi i Administratës Tatimore për këstet e Tatim Fitimit 2024

Sqarimi i Administratës Tatimore për këstet e Tatim Fitimit 2024 Përllogaritja e kësteve sipas fitimit të vetëdeklaruar nga Tatimpaguesi gjatë…
Rritje e re e pagave, sërish më një korrik/ Edhe pensionet do të indeksohen gjatë këtij viti

Rritje e re e pagave, sërish më një korrik/ Edhe pensionet do të indeksohen gjatë këtij viti

Qeveria ka hartuar dhe miratuar politikat prioritare 2025–2027 nga ku parashikohen me detaje rritjet e pagave. Në këtë dokument të…
Urdhri, si do të lëshohen dhe monitorohen certifikatat për agroturizmet

Urdhri, si do të lëshohen dhe monitorohen certifikatat për agroturizmet

Agroturizmet do të mund të pajisjen me certifikatë paraprake me afat 2 vjeçar ose certifikatë të rinovuar duke aplikuar në…
Këmbimi valutor 14 Janar, me sa shiten e blihen sot euro dhe dollari

Këmbimi valutor 14 Janar, me sa shiten e blihen sot euro dhe dollari

Në kursin e këmbimit valutor sot (14 janar 2024), monedha e euros blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.4 lekë.…
Financimet nga buxheti, rritja më e madhe për 2024 për Vorën dhe Tiranën, bashkitë e varfra të Veriut

Financimet nga buxheti, rritja më e madhe për 2024 për Vorën dhe Tiranën, bashkitë e varfra të Veriut

Qeveria ka rritur financimet nga transferta e pakushtëzuar ndaj bashkive në vitin 2024, por për disa bashkia ku niveli i…
Leku fiton pikë ndaj të gjitha valutave kryesore, Euro drejt kufirit të 104 lekëve

Leku fiton pikë ndaj të gjitha valutave kryesore, Euro drejt kufirit të 104 lekëve

Leku e ka nisur këtë javë duke fituar pikë në kursin e këmbimit me valutat e tjera. Sipas kursit zyrtar…
Konkurrenca ul ndjeshëm biletat e avionëve deri në 10-15 euro, por mos i lini për ditën e fundit

Konkurrenca ul ndjeshëm biletat e avionëve deri në 10-15 euro, por mos i lini për ditën e fundit

Shtimi i konkurrencës mes operatorëve low cost në vend ka ulur sërish ndjeshëm biletat e fluturimeve nga dhe drejt Rinasit,…
Kursi i këmbimit për ditën e sotme

Kursi i këmbimit për ditën e sotme

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.7 lekë dhe do të shitet me 101.7…
Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 101 lekë dhe do të shitet me 102.3…
Back to top button