Vora News

Sondazhi i Vora News,ja kush kryeson në zgjedhjet e 14 majit

Në sondazhin e publikuar nga VoraNews qytetarët shprehin mendimin e tyre duke besuar në kandidatin e Partisë Socialiste, z. Blerim Shera me 82.99%kundrejt kandidatit të koalicionit Bashkë Fitojmë, z. Indrit Hoxha me 17.01 %

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button